Soluții IT B2B


Eficiență.
Productivitate. Siguranță.

Implementăm soluții IT eficiente care ajută la creșterea productivității business-ului clienților noștri.

Vezi produse și servicii noi

Soluțiile IT și Productivitatea

În Business productivitatea înseamnă foarte mult, iar aceasta este direct proporțională cu funcționabilitatea IT-ului corespunzător.

Activitatea în firmă poate fi îmbunătățită semnificativ prin eficientizarea funcționalității echipamentelor IT.
De multe ori este necesar externalizarea unor servicii – atât de service IT cât și de storage, back-up și Cloud.

Economiile de costuri sunt un lucru complicat.
În IT, o externalizare a serviciilor sau un Cloud poate salva într-adevar bani, dar potențialele economii depind de ceea ce se petrece acum.
Cel mai important lucru este să analizăm situația actuală cu IT-ul în firma ta și să creștem productivitatea prin implementarea de soluții benefice.

Începeți acum

Produse & Servicii noi

One IT asigură produse performante adaptate mediului de activitate și businessului dumneavoastră. În plus, oferim expertiză tehnică specializată și acces la cea mai sofisticată tehnologie.

arhivare
Soluţii de arhivare electronică

Soluții integrate Hardware+Soft, cu perfectă compatibilitate între componentele soluției. Conform Ordinului MFP nr. 2634/2015: de la 1-01-2016 Arhiva de hârtie NU mai este obligatorie, în cazul documentelor financiar-contabile!

Cloud
Cloud privat și BACK-UP

Servicii cu abonament de BACK-UP și de Cloud privat,
Implementare infrastructură IT completă de BACK-UP (Servere sau NAS)

wifi
Soluţii complete de WIRELESS

Mapare sedii firmă, hale industriale, spații publice, warehouse-management,
Echipamentele Wi-Fi business: CISCO, RUCKUS, MOTOROLA

productivitate
Softuri de productivitate

Eficiență și productivitate cu soluțiile: Neomanager ERP, B-ORG,
Business Intelligence

Soluții B2B oferite de One-IT

Dezvoltare infrastructură completă IT

Într-o companie care vrea să fie în permanenta dezvoltare aveți nevoie de o infrastructură IT care să contribuie în optimizarea și eficientizarea activității; tocmai de aceea soluțiile pe care noi le propunem sunt analizate în detaliu și implementarea se face cu scalabilitate pe soluție.

Externalizarea serviciilor IT

Principalul SCOP al Externalizarii serviciilor IT este să vă eliberați resursele pentru a va concentra asupra funcțiilor de bază ale afacerii și să canalizați eforturile către ceea ce sunteți buni să faceti în domeniul dumneavoastră.

Soluții de Datacenter

Oferim soluții complexe pentru companiile care vor să își dezvolte propriul "CLOUD". Datacenterul este o soluție completă alcatuită din: servere, rack-uri, UPS, firewall, podea tehnica, aer condiționat, acces control, detecție incendiu, supraveghere video.

Mentenanță și administrare servere

Instalare și mentenanță servere cu sisteme de operare Windows Server sau Linux. Intreținere servere virtuale. Administrare CLOUD PRIVAT. SLA clar și bine definit.

Videocomunicaţii

Oferim soluții complete de înalt nivel calitativ de videoconferință și audioconferință. Printre topul soluțiilor de video conferință oferite sunt soluțiile de la POLYCOM

Soluții de Licențiere

Achiziția Software-ului licențiat: negociem cea mai bună ofertă pentru dumneavoastră, bazată pe nevoile afacerii dumneavoastre;
- Managementul Licențelor & Software de licența și de Audit.


Parteneriate


Certificarea calitații serviciilor One-IT este oferită de partenerii și furnizorii noștri:

Microsoft Cisco Dell Partener Local IBM HP Toshiba Eaton Polycom
Partener
Microsoft
One-IT   Partener
Cisco Select Certified

Fujistu Select Partner 

Service Fujitsu Autorizat Local

DELL Partener
Direct

Centru regional
DELL de service

IBM Partner

HP Preferred
Partner

Service HP
Autorizat Local

Toshiba Gold
Partner

Service Toshiba Autorizat Local

Eaton Authorized
Power Advantage Partner
Partener
Polycom

Despre One-IT

Suntem o echipă bine pregatită de specialiști autorizați direct de producatorii: Microsoft, Dell, IBM, Cisco, HP, Toshiba, Acer, Fujitsu și vă stăm la dispoziție pentru consultanță specializată, proiectare și implementare de soluții IT.

Misiunea noastră

Ne propunem să înțelegem nevoile reale ale fiecărui client și să dezvoltăm parteneriate durabile, bazate pe încredere și profesionalism, care să aiba ca rezultat creșterea eficienței și productivității ca urmare a folosirii tehnologiei IT la cel mai înalt standard de calitate.

Eficientizăm costurile IT

Avem exemple de eficientizare la clienți cărora le-am redus costurile cu până la 40% externalizând către noi partea de servicii și consumabile IT de la ei din firmă.

Creștem productivitatea afacerii clienților

Tehnologiile IT pe care le implementam în cadrul firmelor clienților noștrii cresc productivitatea prin eficientizarea activității și a workflow-urilor.

Suport dedicat B2B

Prin suportul oferit de specialiștii noștrii IT avem un SLA clar și bine definit, cu timp de răspuns și intervenție garantate.Avantaj client: Preluare completă a grijii legate de funcționalitatea echipamentelor ITCe spun clienții noștri:

Eaton

“Calitate, Promptitudine, Profesionalism, dar mai ales Flexibilitate. Acestea sunt lucrurile pe care le-am cautat atunci cand am ales sa lucram cu firma One-IT. Am gasit aceste calitati la ei si ele ne-au fost confirmate de-a lungul unei colaborari fructuoase, care dureaza de mai bine de 10 ani. Daca doriti servicii la cele mai inalte standarde, apelati cu incredere la firma One-IT.”

Balan Cristian L. Infrastructure Support for SC-Europe & ME - EATON Electro Productie SRL
Esperando

"Pentru noi, ONE IT este un exemplu minunat de companie care face afaceri nu doar cu mintea, ci si cu sufletul. Ea ne-a aratat ca poti castiga si atunci cand ii ajuti si pe altii, iar Asociatia Esperando va respecta mereu astfel de Oameni si afaceri!"

Daniel Filipas Asociatia Esperando
Habitex

„Ceea ce recomanda ONEIT si altor companii sunt: competentele tehnice excelente, rapiditatea in rezolvarea problemelor clientilor prin solutii customizate si onorarea comenzilor fara intarzieri si la standarde ridicate de calitate. Suntem foarte multumiti de relatia pe care o avem cu ONEIT si contam pe ei mai departe!”

Adi Chis Habitex Romania Srl

Puteți să contactați specialiștii noștri IT la adresele de mai jos sau prin formular contact

Formular Contact

Your message has successfully been sent.

Something went wrong!

Adrese One-IT

Adresa Sediu Baia Mare:

B-dul Bucuresti, Nr. 21
Baia-Mare

Birou Operational B2B:

Liberty Technology Park Cluj,
Str. Garii nr. 21, Clădirea A, Parter
Cluj-Napoca

Adresa Sediu Cluj-Napoca:

Str. C-tin Brancuși, Nr. 51
(zona Piata Cipariu)
Cluj-Napoca

Contact:

Telefon suport: 0741.224.524
Email: B2B@one-it.ro

All rights reserved - Copyright © 2016 One-IT

Top