Polycom.
Comunicatii business

POLYCOM este lider global in solutii de teleprezenta, video si voce, un vizionar in domeniul comunicaţiilor, care ofera oamenilor puterea de a se conecta si de a colabora de oriunde.

Vezi solutiile Polycom Prezentare Video

Polycom - Sisteme Videoconferinta, Teleconferinta

Lider in industria de colaborare unificata: solutii video, audio si de distribuire a continutului.

Polycom este liderul mondial in comunicatiile colaborative unificate (unified collaborative communications, UCC), care maximizeaza eficienta si productivitatea organizatiilor prin integrarea celei mai largi game de solutii video de inalta definitie cu sisteme de voce wireless sau cablu si cu solutii de continut pentru atingerea celui mai inalt nivel de experienta colaborativa.


One-IT este Partener POLYCOM in Baia Mare si Cluj-Napoca
Oferim suport tehnic specializat si autorizat in instalarea de sisteme de Videoconferinta si Teleconferinta.
Pentru o cotatie de pret speciala sau o oferta personalizata va rugam sa ne contactati.

Contact

Beneficiile solutiilor Polycom

Solutiile Polycom sunt uşor de instalat şi sunt simple şi intuitive în utilizare. Bazându-se pe o arhitectură deschisă, acestea se integreaza fără probleme cu infrastructura de telefonie, cu sistemele de voce wireless sau cu reţelele convergente.

Comunicati mai rapid cu
Costuri scazute

Simplu. Rapid.

Cu solutiile de partajare video, voce si continut de la Polycom, echipele dvs. pot incepe foarte rapid sa-si imbunatateasca nivelul de comunicare si colaborare.

Costuri scazute pe masura ce deveniti mai eficient

Cand puteti reduce numarul de deplasari necesare pentru intalnirile de afaceri, rezultatul este scaderea cheltuielilor operationale.

Ca si cum ati fi acolo

Real Presence

Solutiile Polycom sunt atat de reale, imersive, naturale si simplu de utilizat, incat problemele ridicate de distanta dintre participanti dispar. Cu Polycom, tehnologia devine invizibila si ceea ce ramane sunt lucrurile pe care le spun oamenii si deciziile în colaborare pe care le iau.

Productivitate si decizii rapide

Luati decizii mai rapid si cresteti productivitatea

De asemenea solutiile de comunicare vizuala si voce de la Polycom promoveaza deciziile luate mai rapid, deoarece participantii pot auzi si vedea cu usurinta daca membrii echipei înteleg si sunt de acord sau nu. Cand discutiile deschise sunt promovate prin solutii Polycom, deciziile pot fi luate rapid si intalnirile devin mai productive.

Extinde conferinta video in Cloud

Solutiile Polycom se integreaza perfect cu Microsoft Office 365 si cu Skype for Business facand ca experienta de calitate superioara sa fie disponibila si in Cloud.

Solutiile Polycom

Cu cel mai inalt standard de calitate, Polycom furnizeaza solutii de comunicare business astfel încât oamenii sa poata avea mai multe conversații în noi moduri inovative care sfidează limitele de distanță, de cost si de timp.

Solutiile de audioconferinta Polycom

Cel mai inalt standard in comunicatii, solutiile de voce Polycom au fost motorul accelerarii afacerilor din intreaga lume de aproape 20 de ani.
De la statia Polycom SoundStation® IP 7000, cel mai avansat t telefon pentru conferinte prin IP din lume, la desktop si la una dintre solutiile wireless ale Polycom - ofertele de voce de la Polycom sunt investitii inteligente, care produc sedinte eficiente si o recuperare rapida a investitiei, conectand oamenii de la birou, din sala de conferinte sau de pe drum.

Solutiile de videoconferinte Polycom

De la seria de produse Polycom HDX la sistemul Polycom QDX™ 6000 si la Polycom CMA™ Desktop, oferim solutii de videoconferinte care permit grupurilor sa se intalneasca in mod natural, de la distanta.
Compania dvs. poate inregistra o recuperare rapida a investitiei, deoarece echipele, indiferent de dimensiunea biroului sau a spatiilor de lucru in care se afla, organizeaza sedinte mai productive si iau decizii in timp real, de la distanta si in ciuda fusurilor orare diferite.

polycom
Solutiile de teleprezenta Polycom

De la suite de teleprezenta imersiva integrale, realiste, precum Polycom® RealPresence™ Experience (RPX™), la cel mai bun sistem desktop personal din industrie, Polycom® HDX 4000®, Polycom ofera solutii de teleprezenta pentru fiecare aplicatie, locatie si buzunar.
Cu aceste solutii companiile realizeaza o recuperare mai rapida a investitiei (ROI) si isi pot creste productivitatea si scadea costurile.


Pentru cotatii de pret speciale sau oferte personalizate:   Cerere Pret Special

One-IT este Partener POLYCOM in Baia Mare si Cluj-Napoca


Certificarea calitații serviciilor One-IT este oferită de partenerii și furnizorii noștri:

Microsoft Cisco Dell Partener Local IBM HP Toshiba Eaton Polycom
Partener
Microsoft
One-IT   Partener
Cisco Select Certified

Fujistu Select Partner 

Service Fujitsu Autorizat Local

DELL Partener
Direct

Centru regional
DELL de service

IBM Partner

HP Preferred
Partner

Service HP
Autorizat Local

Toshiba Gold
Partner

Service Toshiba Autorizat Local

Eaton Authorized
Power Advantage Partner
Partener
Polycom

Despre One-IT

Suntem o echipă bine pregatită de specialiști autorizați direct de producatorii: Microsoft, Dell, IBM, Cisco, HP, Toshiba, Acer, Fujitsu și vă stăm la dispoziție pentru consultanță specializată, proiectare și implementare de soluții IT.

Misiunea noastră

Ne propunem să înțelegem nevoile reale ale fiecărui client și să dezvoltăm parteneriate durabile, bazate pe încredere și profesionalism, care să aiba ca rezultat creșterea eficienței și productivității ca urmare a folosirii tehnologiei IT la cel mai înalt standard de calitate.

Eficientizăm costurile IT

Avem exemple de eficientizare la clienți cărora le-am redus costurile cu până la 40% externalizând către noi partea de servicii și consumabile IT de la ei din firmă.

Creștem productivitatea afacerii clienților

Tehnologiile IT pe care le implementam în cadrul firmelor clienților noștrii cresc productivitatea prin eficientizarea activității și a workflow-urilor.

Suport dedicat B2B

Prin suportul oferit de specialiștii noștrii IT avem un SLA clar și bine definit, cu timp de răspuns și intervenție garantate.Avantaj client: Preluare completă a grijii legate de funcționalitatea echipamentelor ITCe spun clienții noștri:

Eaton

“Calitate, Promptitudine, Profesionalism, dar mai ales Flexibilitate. Acestea sunt lucrurile pe care le-am cautat atunci cand am ales sa lucram cu firma One-IT. Am gasit aceste calitati la ei si ele ne-au fost confirmate de-a lungul unei colaborari fructuoase, care dureaza de mai bine de 10 ani. Daca doriti servicii la cele mai inalte standarde, apelati cu incredere la firma One-IT.”

Balan Cristian L. Infrastructure Support for SC-Europe & ME - EATON Electro Productie SRL
Esperando

"Pentru noi, ONE IT este un exemplu minunat de companie care face afaceri nu doar cu mintea, ci si cu sufletul. Ea ne-a aratat ca poti castiga si atunci cand ii ajuti si pe altii, iar Asociatia Esperando va respecta mereu astfel de Oameni si afaceri!"

Daniel Filipas Asociatia Esperando
Habitex

„Ceea ce recomanda ONEIT si altor companii sunt: competentele tehnice excelente, rapiditatea in rezolvarea problemelor clientilor prin solutii customizate si onorarea comenzilor fara intarzieri si la standarde ridicate de calitate. Suntem foarte multumiti de relatia pe care o avem cu ONEIT si contam pe ei mai departe!”

Adi Chis Habitex Romania Srl

Puteți să contactați specialiștii noștri IT la adresele de mai jos sau prin formular contact

Formular Contact

Your message has successfully been sent.

Something went wrong!

Adrese One-IT

Adresa Sediu Baia Mare:

B-dul Bucuresti, Nr. 21
Baia-Mare

Birou Operational B2B:

Liberty Technology Park Cluj,
Str. Garii nr. 21, Clădirea A, Parter
Cluj-Napoca

Adresa Sediu Cluj-Napoca:

Str. C-tin Brancuși, Nr. 51
(zona Piata Cipariu)
Cluj-Napoca

Contact:

Telefon suport: 0741.224.524
Email: B2B@one-it.ro

Top